Produksjon og salg i samme hus

Hos Sekkingstad AS er lukten av fisk en naturlig ingrediens i hverdagen, uansett om man jobber i produksjonen eller på salgsavdelingen. At fisken og selgeren er i samme hus er en stor fordel for å ivareta effektiv kommunikasjon og kunnskap om produktet vi selger. Selgeren kan med selvsyn konstatere at fisken tilfredsstiller de krav hans eller hennes kunde setter, og være trygg på at kunden får levert det produktet som forventes.

Fabrikken har autorisasjonsnummer H112. Moderne og fleksible produksjonslinjer gjør at vi kan få tilpasset våre produkter til spesifikasjoner og krav fra våre kunder. Våre overvåkningssystemer og gode rutiner sørger for at vi opprettholder kravene til kvalitet, uansett hvilket produkt vi produserer.

Våre medarbeidere

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Trivsel, trygghet, utvikling og engasjement i arbeidshverdagen er viktig for å sikre stabilitet og kompetanse i driften. Vi er stolte over å kunne si at vi har en svært lav turnover, noe som gjør at våre kunder og samarbeidspartnere hver dag blir møtt av dedikerte ansatte som har stor kunnskap og lang fartstid i bransjen. Arbeidsmiljøet i familiebedriften Sekkingstad AS er preget av verdiene som den lange historien har gitt oss, der innovasjon, evne til omstilling, samhold og vinnerkultur er bærebjelkene for videre suksess inn i framtiden.